מירי זורגר עם דג לשלחן החג • קרפיון אפוי בירקות

מירי זורגר No Comments on מירי זורגר עם דג לשלחן החג • קרפיון אפוי בירקות
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מתכון נפלא של מירי זורגר לחג הפסח. דג קרפיון אפוי בירקות.

מצרכים
6 מנות קרפיון נקי
למרינדת השריה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית א מרק בטעם בצל
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
2 שיני שום כתושות
1/3 כוס שמן

לירקות
250 גר' אפונה קפואה
250 גר' שעועית ירוקה שלמה
250 גר' עגבניות שרי חצוית
1 בצל פרוס
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
4-5 כפות שמן

אופן ההכנה
מ ערבבים בקערה את מצרכי המרינדה
מעבירים אל הקערה את הדגים מערבבים היטב ומשהים לשעתים במקרר
בתבנית מתאימה מניחים את הירקות מתבלים ומערבבים
מניחים מעל את פרוסות הקרפיון ומכסים בניר כסף
אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כשעה
מסירים את הכיסוי ואופים עד להשחמה.

בתיאבון

קרפיון



0 תגובות